Здравейте,имам следното питане,днес без да искам си цъкнах копчето за климатика,но не чух да се пуска компресора,дали има някой датчик,който като е студено времето да не пали компресора ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Климатик,през зимата?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от violet22 Покажи съобщениеЗдравейте,имам следното питане,днес без да искам си цъкнах копчето за климатика,но не чух да се пуска компресора,дали има някой датчик,който като е студено времето да не пали компресора ?
Под +5 градуса външна температура компресора не се включва.
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеДа не отварям друга тема да питам тук: Има ли смисъл при -5 да пускам климатика и ще започне ли да духа по топло или няма смисълНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеПод +5 градуса външна температура компресора не се включва.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениезависи и от влажността явно щото и на +3,5С ми е тръгвалDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от jumena1976 Покажи съобщениеизключете си въртенето на вътрешния въздух и даите на максимално топло.Няма да се влк. климатика и да се изпотяват стъклата.ALFA ROMEO 156 2.4JTDsigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеИ си сменете поленовия филтър преди това.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеДа, ама и да се смени те миризмите пак влизат.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениехайде помисли сам за домашно какво точно прави климатика в колата и догодина да ни кажеш какво си измислил
Comment
-
Според мен си далеч от истината...Относно подгревни свещи за въздуха не съм чувал да съществуват....
Климатика само "премахва влагата" от въздуха през зимата, като не позволява да се запотяват стъклата. И в ръководството за експлоатация пише, че при ниски температури ( не се сещам точно колко) да не се пуска...
Аз лично пускам да духа на Максимално топло без климатик и стъклата не ми се запотяват итн...Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Климатика зимата се пуска когато е пуснат въздуха да риркулира в купето. Тогава няма от къде да влезе сух въздух и трябва да се пуска за да не се запотяват стъклата. Ако вкарваш въздух от вън то тогава не е необходимо. Обикновено зимата се избягва вкарването на студен въздух от вън по ред причини (по бързо затопляне на въздуха в купето и за да не влизат нежелани миризми и пушеци от вън)Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАз па знам, че на вътрешен въздух не трябва да се пуска продължително, щото въздуха остава само СО2 и мое ти стане лошо.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
Comment